fbpx

canapé by gastroluxe

canapé

Met Canapé by Gastroluxe voegt chef Pieter Demarest een nieuwe dimensie toe aan zijn culinaire ambities. Met een selectie van verfijnde gerechtjes laat hij iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met de hoogstaande kwaliteit die Gastroluxe al jaren aanbiedt op evenementen en feesten. U hoeft niet langer te wachten op een speciale gelegenheid.

Vanaf nu kunt u zo goed als elke dag genieten van gastronomische creativiteit! Wij zijn te boeken voor al uw evenementen.

Canapé logo

Nieuw concept, vertrouwde kwaliteit

Respect voor en kennis van de lokale producten krijgen ook bij Canapé by Gastroluxe absolute prioriteit. Komt het water al in de mond bij huisbereide bitterballen van Bekegemse eend en Rodenbach? Of kunnen wij u eerder verleiden met een Northsea fish burger met een crème van gerookte bloemkool en waterkers? Wij delen deze gerechten graag met u op een zeer toegankelijke manier. Gewoon puur genieten van lokale ingrediënten, op smaak gebracht door de chef. Canapé is te boeken voor alle mogelijk evenementen. Boeken kan via onze contactpagina.

Tapas by Canapé

Apero plank

– rilette van gerookte makreel
– rilette van tomaat & parmezaan
– coppa
– pancetta
– huisbereide fougasse
(zuiders brood met look, ui, rozemarijn & olijf)

Northsea fish burger

– gerookte bloemkool
– waterkers

Huisbereide bitterballen

– Bekegemse eend
– Rodenbach

Salsa

– kerstomaat
– m’hamsa couscous
– sortbet van tomaat
– Asian crunch

Sfeerbeelden